Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παντανάσσης-Τιμίου Σταυρού Σικίνου λειτούργησε σήμερα ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’

November 7th, 2016 | by admin
Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παντανάσσης-Τιμίου Σταυρού Σικίνου λειτούργησε σήμερα ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’
Sikinos News
0

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παντανάσσης-Τιμίου Σταυρού Σικίνου λειτούργησε σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, συμπαραστατούμενος από τους δύο Εφημερίους της νήσου, της Υπευθύνου της Ιεράς Μονής Ζωοδόχου Πηγής Μοναχής Μυροφόρας, Εκπαιδευτικών και μαθητών των ολιγάριθμων Σχολείων και των Σικινίων πιστών.

 | Η RAC SA Rent a Car κάνει για άλλη μια φορά την έκπληξη στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτου με νέες  τιμές που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Οι προσφορές ισχύουν για την ενοικίαση  αυτοκινήτου στην Αθήνα, στον Πειραιά και στη Σαλαμίνα Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας: Αθήνα – Πειραιάς: Τηλ.: 210 40 80 300 | Σαλαμίνα: Τηλ.:  210 46 70 210  |

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ στην ομιλία του αναφέρθηκε, εξ αφορμής της σημερινής Ευαγγελικής Περικοπής, στην πίστη και τη θεολογική διάσταση των θαυμάτων του Κυρίου, που αφορά στην ψυχοσωματικη ενότητα του ανθρώπου .
Συνεχάρη τους δύο Εφημεριους του νησιού, πατέρες Σπυρίδωνα και Θεόδωρο, τους εκπαιδευτικούς, που διακονούν με ιεραποστολικό και θυσιαστικό φρόνημα στο μικρό και απομεμακρυσμένο αυτό νησί, και τους ευχήθηκε δύναμη στο έργο τους, και ευχαρίστησε τους Σικινίους πιστούς για την αγάπη τους προς την Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής και τη συμπαράστασή τους προς τη Μοναχή Μυροφόρα, η οποία εδώ και ένα χρόνο τώρα προσπαθεί για την αναβίωση σ`αυτήν Μοναστικής Αδελφότητος.

imga2

πηγή: http://www.imsyrou.gr/