Σύρος και Σίφνος οι επιλογές του ΕΟΤ για τo Secret Escape of Greece 2019

December 27th, 2018 | by admin
Σύρος και Σίφνος οι επιλογές του ΕΟΤ για τo Secret Escape of Greece 2019
Sifnos News
0

Στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας και της προγραμματισμένης συνάντησης μας κατά τη διάρκεια της διεθνούς τουριστικής εκθέσεως WTM 2018 Λονδίνου με το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας και συγκεκριμένα με την Προϊσταμένη του εν λόγω Γραφείου, κα Έμυ Αναγνωστοπούλου, με την οποία συζητήθηκε η προβολή της Σύρου και της Σίφνου στην αγορά της Αγγλίας και το εξωτερικό, η Σύρος και η Σίφνος επιλέχθηκαν για το διαφημιστικό τους πρόγραμμα στο Secret Escapes.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διαφημιστικού προγράμματος το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας, μεταξύ άλλων, συνεργάζεται με την υψηλού κύρους ιστοσελίδα www.secretescapes.com με περισσότερα από 14 εκατ. μέλη στο Ην. Βασίλειο και 4,2 εκ. followers σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως τα Τwitter, Facebook. Tο Secret Escapes είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ταξιδιωτικά site για διακοπές πολυτελείας. Περαιτέρω, τα μέλη τους είναι κυρίως είτε νεαρής ηλικίας άνευ οικογενειακών υποχρεώσεων (72% είναι ηλικίας 27-32 ετών) ή είτε μεταξύ 45-60 ετών και με ιδιαιτέρως υψηλό εισόδημα.

Δες τις ομορφιές της Σίφνου με ένα αυτοκίνητο Rac S.A.

Χάρη και στην περσινή διαφημιστική τους καμπάνια με το Secret Escapes, σύμφωνα με τα στοιχεία της προαναφερθείσας εταιρίας, η Ελλάδα είναι αυτή τη στιγμή ο νούμερο 1 προορισμός για την εταιρεία, παρουσιάζοντας ήδη αύξηση 72%, γεγονός που σημαίνει πως η προβολή των νησιών στην συγκεκριμένη υψηλού κύρους τουριστική ιστοσελίδα μπορεί να συμβάλει στην προσέλκυση αναβαθμισμένου οικονομικά κόσμου στη Σύρο και την Σίφνο.

Στη συμφωνία τους με το Secret Escapes, μία από τις ενέργειες ήταν η δημιουργία του “Secret Greece”, τμήμα που προστέθηκε στο ήδη υπάρχον hub για την Ελλάδα, στο οποίο συμπεριλήφθηκαν αναρτήσεις στο blog για δύο ελληνικούς προορισμούς, με κείμενα από το Γραφείο τους και χρησιμοποιώντας υλικό, ενημερώσεις και φωτογραφίες από τον Ε.Ο.Τ.  Μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα εδώ:
http://mp.secretescapes.com/greece/secret/

Πηγή: citypost.gr