Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα: Σίκινος

October 17th, 2015 | by admin

Η εκπομπή «ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» επισκέπτεται διάφορες όμορφες γωνιές της χώρας, εικόνες από τις οποίες μεταφέρει στη μικρή οθόνη.

Στο επεισόδιο αυτό, η ΜΑΓΙΑ ΤΣΟΚΛΗ και ο φακός της εκπομπής ταξιδεύουν σε ένα γραφικό και μικρό νησί των νότιων ΚΥΚΛΑΔΩΝ, τη ΣΙΚΙΝΟ. Πρόκειται για ένα μέρος με πολλές φυσικές ομορφιές, που άρχισε να αναπτύσσεται τουριστικά τα τελευταία χρόνια. Η Παρουσιάστρια κάνει μια σύντομη ιστορική αναδρομή κι ενημερώνει τους τηλεθεατές για τα βασικά προϊόντα που παράγει το νησί: κρασί, μέλι, ελιές, λάδι. Βέβαια, όσο όμορφο κι αν είναι το μέρος, η ζωή εκεί το χειμώνα είναι δύσκολη.

[box type=”info” ]Ενοικίαση αυτοκινήτων στις φθηνότερες τιμές της αγοράς, ΧΩΡΙΣ πιστωτική κάρτα!!! Κάντε κράτηση τώρα [/box]

Σταθμοί της εκπομπής είναι τα μελίσσια της κυρίας ΆΝΝΑΣ, η εκκλησία της ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ, το βυζαντινό μουσείο, και πολλοί οικισμοί του νησιού, εκ των οποίων κάποιοι έχουν κηρυχτεί διατηρητέοι.

Η ΜΑΓΙΑ ΤΣΟΚΛΗ συναντά αρκετούς κατοίκους του νησιού και συνομιλεί μαζί τους για τα θετικά αλλά και τα αρνητικά της ΣΙΚΙΝΟΥ.