Τεράστια διαφήμιση για την Σίκινο έκανε η ΟΙΝΟΗ SUMMER!

August 27th, 2016 | by admin
Τεράστια διαφήμιση για την Σίκινο έκανε η ΟΙΝΟΗ SUMMER!
Sikinos News
0

Το καλοκαιρινό φύλλο της ΟΙΝΟΗ SUMMER τυπώθηκε σε 20.000 αντίτυπα σε Illustration χαρτί πολυτελείας με ολοσέλιδο αφιέρωμα στη Σίκινο στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα.

Το φύλλο μοιράστηκε στο λιμάνι του Πειραιά σε όλα τα πλοία που αναχωρούσαν για Δυτικές Κυκλάδες το τελευταίο τρίμηνο και θα μοιράζεται και τον Σεπτέμβρη. Σίγουρα όλοι όσοι ταξιδέψαμε το παραλάβαμε από τους ανθρώπους που το διένειμαν.

Η ΟΙΝΟΗ SUMMER είχε μεγάλη ανταπόκριση στο κοινό και σίγουρα προσέδωσε στη Σίκινο Την αίγλη που της αξίζει διαφημιζόμενη δίπλα σε τουριστικούς προορισμούς όπως Σίφνο, Μήλο και Φολέγανδρο.

Όσο αφορά την διαφήμιση εστάλη email ενημερωτικό προς όλους του επαγγελματίες της Σικίνου με το ανάλογο κόστος, αλλά ουδείς δήλωσε ενδιαφέρον πλην της επιχείρησης Kastellos Rooms.

Όλο το κόστος της έκδοσης και της διανομής το ανέλαβε η RAC SA και το κατάστημα “ΜΕΛΙΤΕΝΙΑ”.

Τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Η Σίκινος προσελκύει πλέον πολλούς τουρίστες και αυτό γίνεται χάρη στην προσπάθεια όλων για να αναπτυχθεί το νησί. Για το σκοπό αυτό η ΟΙΝΟΗ κάνει αυτό που πρέπει και θα συνεχίσει την προβολή της Σικίνου προκειμένου το νησί να γίνει πόλος έλξης των τουριστών. Σκοπός του oinoi.gr είναι φέτος το χειμώνα να συμμετέχει σε περίπτερα στο εξωτερικό και να προσπαθήσει να προσελκύσει επισκέπτες από διάφορες ξένες χώρες.