Χρήσιμες πληροφορίες για τον τομέα καθαριότητας στη Σίφνο

April 7th, 2016 | by admin
Χρήσιμες πληροφορίες για τον τομέα καθαριότητας στη Σίφνο
Sifnos News
0

Ο αντιδήμαρχος Σίφνου, Νίκος Ποδενές, ενημερώνει τους κατοίκους πού συγκεντρώνονται τα μη ανακυκλώσιμα ογκώδη αντικείμενα, πού γίνεται η αποκομιδή παλαιών συσκευών προς ανακύκλωση, αλλά και άλλες σχετικές με τον τομέα καθαριότητας πληροφορίες…

Ο αντιδήμαρχος, γνωστοποιεί, ότι πλέον τα μη ανακυκλώσιμα ογκώδη αντικείμενα (στρώματα, έπιπλα, κουφώματα κ.λπ.) θα συγκεντρώνονται στο χώρο που νοικιάζει ο Δήμος, δίπλα στις εγκαταστάσεις του μεταφορέα κ. Ιωάννη Καλογήρου (Μπουλή), στα «Φυρόγια», προκειμένου να μεταφέρονται εκτός Σίφνου.

Παρακαλούνται όσοι θέλουν να απορρίψουν τέτοια αντικείμενα, να φροντίζουν για τη μεταφορά τους στον παραπάνω χώρο, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00 π.μ. – 1:00 μ.μ.

Επίσης, η αποκομιδή παλαιών συσκευών προς ανακύκλωση (τηλεοράσεις, ψυγεία, κουζίνες κλπ.), γίνεται από τον κ. Συμεών Σταυριανό (τηλ. 6936676601). Οι παραπάνω συσκευές μπορεί να μεταφέρονται και να τοποθετούνται επίσης δίπλα στους κάδους απορριμμάτων, αφού πρώτα ενημερωθεί σχετικά ο κ. Σταυριανός, ώστε να τις συλλέξει άμεσα.
Επιπλέον, η συλλογή των μαγειρικών ελαίων γίνεται επίσης από τον κ. Συμεών Σταυριανό (τηλ. 6936676601), πάντοτε μετά από σχετική συνεννόηση μαζί του.
Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η μεταφορά και απόθεση μπάζων γίνεται σε συνεννόηση με τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό, αποκλειστικά σε δικούς τους χώρους, με ευθύνη και έξοδα των ενδιαφερομένων, ενώαπαγορεύεται αυστηρά η απόθεση μπάζων στους κάδους απορριμμάτων ή σε κοινόχρηστους χώρους χωρίς σχετική άδεια.
Για κάθε πληροφορία σχετική με τα θέματα της καθαριότητας γενικότερα, μπορείτε να απευθύνεστε στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Νικόλαο Ποδενέ (τηλέφωνο 6984617652).

Ενόψει δε της καλοκαιρινής – τουριστικής περιόδου, κατά την οποίαπολλαπλασιάζεται ο όγκος των απορριμμάτων, παρακαλούνται οι κάτοικοι να τα τοποθετούν μέσα στους κάδους σε κλειστούς πάντοτε σάκους απορριμμάτων, ώστε αφενός να μην δυσχεραίνεται το έργο της αποκομιδής τους και αφετέρου να μην παρατηρούνται φαινόμενα άτακτης τοποθέτησής έξω τους κάδους και δυσοσμίας.
Για κάθε πληροφορία σχετική με τα θέματα της καθαριότητας γενικότερα, μπορείτε να απευθύνεστε στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Νικόλαο Ποδενέ (τηλέφωνο 6984617652).πηγή: Newsroom Cyclades Voice