7+1 λόγοι για να απολαύσετε τις διακοπές σας στην Κίμωλο

July 5th, 2019 | by admin
7+1 λόγοι για να απολαύσετε τις διακοπές σας στην Κίμωλο
Kimolos News
0

1. Γιατί στο Χωριό της (οι Κιμωλιάτες εννοούν τη Χώρα) θα κάνετε αμέριμνοι τη βόλτα σας, χαζεύοντας το Κάστρο, δοκιμάζοντας τοπικές σπεσιαλιτέ και πίνοντας καλοκαιρινά ποτά, που θα σας απογειώσουν τις διακοπές σας!

2.Μιας που πιάσαμε τον τομέα της γαστρονομίας, η Κίμωλος παίρνει άριστα στον τομέα αυτό με τη λαδένια της, τη μανούρα της και πολλές άλλες τοπικές πεντανόστιμες συνταγές.

Aν επισκεφτείς την Κίμωλο, για αυτοκίνητο – Rac S.A.

3.Γιατί πουθενά στον κόσμο δε θα δείτε κάτι παρόμοιο με το γιγάντιο πέτρινο “μανιτάρι” Σκιάδι, ή όπως το αποκαλούν οι Κιμωλιάτες «Καπέλο». Θαυμάστε αυτό και τη θέα που προσφέρει το μέρος και βγάλτε τις απαραίτητες φωτογραφίες.

kimolos-2

4.Γιατί τόσο το Αρχαιολογικό όσο και το Λαογραφικό Μουσείο είναι άκρως ενδιαφέροντα και θα σας φέρουν πιο κοντά στην κουλτούρα και την ιστορία της Κιμώλου.

5.Η Κίμωλος έχει τη δική της… Ατλαντίδα.. Η αρχαία πόλη της, βυθισμένη στις περιοχές ΕλληνικάΜαυροσπήλια, σας καλεί να φορέσετε τη μάσκα σας και να την εξερευνήσετε!

6.Για να κάνετε ξεκούραστο και χαλαρωτικό μπανάκι στις πολλές παραλίες της, με μερικές εξ αυτών να είναι τα Πράσα, η Αλυκή και η Ψάθη, όλες τους ειδυλλιακές, όλες τους κρυστάλλινες!

7.Αξίζει να πάτε με καραβάκι στη νήσο Πολύαιγο, η οποία θεωρείται το καλύτερα περιβαλλοντικά διατηρημένο νησί της Μεσογείου. Κάντε τις βουτιές σας και απολαύστε την παρθένα φύση και τα βαθυγάλανα νερά του νησιού!

kimolos-3

8.Γιατί ποτέ δεν είναι αρκετό ένα απλό πέρασμα από την Κίμωλο!

Πηγή: lovelovegreece.com