Η Κίμωλος στη λίστα με τους top προορισμούς του 2018

February 15th, 2018 | by admin
Η Κίμωλος στη λίστα με τους top προορισμούς του 2018
Folegandros News
0

Φέτος, η εφημερίδα Telegraph αποφάσισε να συμπεριλάβει την Κίμωλο στη λίστα με τους top προορισμούς για το καλοκαίρι του 2018, αντί των κλασσικών επιλογών όπως είναι η Μύκονος και η Σαντορίνη.

Τα κρυστάλλινα νερά της Κιμώλου

Συνολικά, η Telegraph προτείνει 52 προορισμούς σε όλο τον κόσμο για το 2018. Κάποιες από τις προτάσεις συνδέονται με γεγονότα που γίνονται εκεί, όπως για παράδειγμα το καρναβάλι στο Ρίο ντε Τζανέιρο ή το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Για το καλοκαίρι όμως, δεν θα μπορούσε να μην συμπεριλάβει έναν ελληνικό προορισμό. Συγκεκριμένα, προτρέπει τους αναγνώστες της να επισκεφθούν τις Κυκλάδες, είτε με αποκλειστικό προορισμό την Κίμωλο, είτε με βάση την Κίμωλο και «στάσεις» σε Μήλο, Φολέγανδρο και Σίφνο.

Η Rac-Sa, που δραστηριοποιείται σε όλα τα  παραπάνω νησιά, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τη μαγευτική ομορφιά τους με άνεση και στυλ, διαλέγοντας ανάμεσα από μία ευρεία γκάμα αυτοκινήτων, μηχανών, ATV και buggy.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Rac-Sa στη διεύθυνση http://www.rac-sa.gr/ ή τηλεφωνικά στο 210 40 80 300.