Οι Κυκλάδες στην ταξιδιωτική διαδικτυακή πύλη του CNN “Best of Greece”

March 27th, 2018 | by admin
Οι Κυκλάδες στην ταξιδιωτική διαδικτυακή πύλη του CNN “Best of Greece”
Folegandros News
0

Σημαντική για τις Κυκλάδες είναι η προβολή στην ειδική ταξιδιωτική διαδικτυακή πύλη του CNN που αναρτήθηκε με θέμα : “Best of Greece”.

 

Η Πάρος, , η Μήλος, η Άνδρος, η Τήνος, η Μύκονος και η Σαντορίνη περιλαμβάνονται μαζί με άλλα νησιά των Κυκλάδων καθώς και σημαντικούς ιστορικούς και αρχαιολογικούς τόπους της ηπειρωτικής χώρας σε ένα εκτενές αφιέρωμα που υπογράφει ο ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφος John Malathronas.

Τα κείμενα και οι φωτογραφίες αναδεικνύουν τις ομορφιές των νησιών μας και τις διαφορετικές ταυτότητες που έχει το κάθε ένα από αυτά αποτελώντας ξεχωριστό κίνητρο για επίσκεψη.

Διαβάστε το άρθρο μαζί με όλες τις επιλογές του CNN για τις Κυκλάδες εδώ

Προγραμματίστε λοιπόν τις διακοπές σας στις μαγευτικές Κυκλάδες, και φυσικά μην ξεχάσετε ότι σημαντικός παράγοντας για ξένοιαστες και ξεκούραστες διακοπές, είναι η ασφαλής και αξιόπιστη μετακίνηση εσάς και των αγαπημένων σας. Για αυτό το λόγο, η RAC-SA προσφέρει εδω και χρόνια τις κορυφαίες υπηρεσίες της σε Σίφνο, Μήλο, Κίμωλο, Φολέγανδρο,  Σίκινο, Σαλαμίνα, στον Πειραιά, και πιο πρόσφατα και στην Τήνο! Για κρατήσεις ή πληροφορίες καλέστε στο 210 80 40 300 ή επισκεφθείτε το www.rac-rentals.gr