Το Οινοποιείο Μάναλη στη 3η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2016

January 28th, 2016 | by admin
Το Οινοποιείο Μάναλη στη 3η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2016
Sikinos News
0

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η έκθεση  που είναι αφιερωμένη στον κλάδο των ελληνικών τροφίμων και ποτών σάς προσκαλεί να γνωρίσετε από κοντά τα ποιοτικά προϊόντα της χώρας μας και τους παραγωγούς τους.

Από το μικρό νησί των Κυκλάδων τη Σίκινο, ο Γιώργος Μάναλης φέρνει στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ το Οινοποιείο Μάναλη ( Hall 2 περιπτερο C21 ) με εξαιρετικής ποιότητας κρασί χωρίς φάρμακα, φτιαχμένο με παραδοσιακό τρόπο, με την ενέργεια που δίνουν ο ήλιος και ο αέρας από ποικιλίες που ευδοκιμούν στο νησί από την αρχαιότητα!

Μια ολοκληρωμένη έκθεση που απευθύνεται τόσο σε επιχειρήσεις όσο και  σε κοινό και συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον ιδιωτών και επαγγελματιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από τις 29/1 έως την 1η Φεβρουαρίου πάνω από 35.000 επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά ένα πραγματικό γευστικό ταξίδι στην πατρίδα μας όπου οι ιδιώτες θα μπορούν να βρουν σπάνια, εξειδικευμένα  προϊόντα μοναδικής ποιότητας και να κάνουν τις αγορές τους απευθείας από τους 250 εκθέτες με τιμώμενη περιοχή την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Δωδεκάνησα και Κυκλάδες), ενώ παράλληλα οι επιχειρηματίες θα κάνουν χρήσιμες επαγγελματικές επαφές.