Έρχεται το «Soccer Player’s Evolution» με τον Γιώργο Αμανατίδη στη Μήλο!

March 4th, 2020 | by admin
Έρχεται το «Soccer Player’s Evolution» με τον Γιώργο Αμανατίδη στη Μήλο!
Milos News
0

Κάτι μεγάλο έρχεται σε επίπεδο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου στη Μήλο, είχαν προαναγγείλει από τις 3 Δεκεμβρίου τα «Μηλέικα Νέα», όπως μας είχε αποκαλύψει αποκλειστικά ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Γιώργος Αμανατίδης που θα ηγείται και της κίνησης αυτής σε συνεργασία, όπως είχατε διαβάσει, με τον Παμμηλιακό!

Ο Γιώργος Αμανατίδης αποτελεί και έναν από τους εμπειρότερους οργανωτές Ακαδημιών στην Ελλάδα, καθώς υπήρξε, από την ημέρα που κρέμασε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του, και επί σειρά 12 ετών προπονητής Ακαδημιών του Ολυμπιακού μέχρι και το 2012, χρονιά κατά την οποία ίδρυσε την δική του Ακαδημία «ΑΛΜΑ» στον Άλιμο υπό την σκέπη του Ολυμπιακού.

Rac S.A. – Ασφάλεια και αξιοπιστία στον δρόμο.

Το τριήμερο λοιπόν 27-28-29 οι Βαγγέλης Κουτσογιάννης, Γιώργος Αμανατίδης και Σίνισα Γκόγκιτς θα πραγματοποιήσουν στη Μήλο το «Soccer Player’s Evolution» για ηλικίες γέννησης από 2002 μέχρι 2010.

Πέντε (5) εκπαιδευτικές προπονητικές μονάδες, αξιολόγηση υψηλού επιπέδου παικτών & επιλογές εξέλιξης παικτών θα λάβουν χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου!

Πληροφορίες & Δηλώσεις συμμετοχής: 694 637 2705

milos-2

 

milos-3

Σχολικό Τουρνουά 5x5 από τον Παμμηλιακό

«Και το Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 5×5 ξεκινάει»! Με αυτήν την φράση προλογίζει στην αφίσα του την έναρξη διοργάνωσης Πρωταθλήματος 5×5 για τις Κατηγορίες: U8, U10, U12, U14, U16. Έναρξη το Σάββατο 14/3/2020. «Φτιάξε την ομάδα σου και πάρε μέρος! Παίξε & Διασκέδασε»

Παμμηλιακός Α.Σ.: Πρόσκληση Για Συνάντηση Γονέων Τμήματος Στίβου Στ’ Δημοτικού & Α’-Β’-Γ’ Γυμνασίου

«Παρακαλούνται οι γονείς των αθλητών την Τετάρτη 4/3/2020 στις 19:00 να παραβρεθούν στα γραφεία του Συλλόγου για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το τμήμα στίβου του Συλλόγου. Η παρουσία σας κρίνετε απαραίτητη»

Ο Παμμηλιακός Α.Σ. στον Εορτασμό της μνήμης των «Δεκατεσσάρων Εκτελεσθέντων»

Το παρόν και φέτος έδωσαν οι αθλητές του Παμμηλιακού Α.Σ. στην επιμνημόσυνη δέηση προς τιμήν των «Δεκατεσσάρων Εκτελεσθέντων» από τα Γερμανικά Στρατεύματα Κατοχής 
Η Επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση στεφάνων πραγματοποιήθηκαν στο «Μνημείο των Δεκατεσσάρων», το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020.

milos-4

Μπαίνουν στο Πρωτάθλημα Κυκλάδων οι Παλαίμαχοι Μήλου

Την παρθενική της εμφάνιση θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 7 Μαρτίου η νεοσύστατη ομάδα Παλαιμάχων Μήλου στο επίσης νεοιδρυθέν πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων.Θα αντιμετωπίσουν στα πλαίσια του. Το Δ.Σ. του Παμμηλιακού Α.Σ. τους εύχεται καλή επιτυχία!

milos-5

 

Πηγή: mileikanea.gr