Ημέρα Εορτασμού των “Ελευθέριων της Μήλου”

May 13th, 2020 | by admin
Ημέρα Εορτασμού των “Ελευθέριων της Μήλου”
Milos News
0

Συμπληρώθηκαν 75 χρόνια από την παράδοση της γερμανικής φρουράς σε άνδρες του Ιερού Λόχου, έπειτα από το εγχείρημα της αιχμαλώτισης των 6 Γερμανών στρατιωτικών του φυλακίου στο Κλήμα.

Η απελευθέρωση της Μήλου θεωρήθηκε γεγονός ιδιαίτερης σημασίας για όλους τους Έλληνες, γιατί επιβεβαιώθηκε ότι με συχνές καταδρομικές ενέργειες ενός μικρού τμήματος κομάντος του Ιερού Λόχου, μια μεγάλη και ισχυρή δύναμη απομονώθηκε, αναδεικνύοντας την αξία των ειδικών επιχειρήσεων με θέληση, υπομονή και ενωμένους Έλληνες.

Aν επισκεφτείς την Μήλο, για αυτοκίνητο – Rac S.A.

milos_0

Αυτή η τοπική μας απελευθέρωση αποτελεί ημέρα εθνικής νίκης και πρέπει να γιορτάζεται πανηγυρικά, με σεβασμό και τιμή στην κληρονομιά που μας άφησαν οι πρόγονοι μας: ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡιΑ ΜΑΣ!

Δυστυχώς, όμως, λόγω της πανδημικής κατάστασης που αντιμετωπίζουμε, δε μπορέσαμε να δώσουμε στην ημέρα αυτή τη λαμπρότητα που της αξίζει.

Είναι σίγουρα επιθυμία όλων μας να εορταστεί, όπως αρμόζει, η ημέρα Ελευθερίας της Μήλου την ερχόμενη χρονιά.

Ευχόμαστε να είμαστε όλοι ενωμένοι και οπλισμένοι με υπομονή, αυτή τη φορά για τον δικό μας νέο αγώνα, κατά της πανδημίας.

Συνεχίζοντας τις προσπάθειες τήρησης των μέτρων, θα κερδίσουμε ώστε του χρόνου να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα Ελευθερία της Μήλου μας.

Πηγή: koinignomi.gr