Η Έπαρχος Τηνου για την Επέτειο του Πολυτεχνειου

November 18th, 2019 | by admin
Η Έπαρχος Τηνου για την Επέτειο του Πολυτεχνειου
Tinos News
0

Τιμή και δόξα στους ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ .

Τα παιδιά εκείνα που με τη δράση και τον αγώνα τους ξεκίνησαν την αρχή του τέλους της δικτατορίας.

Σίγουρα δεν ήξεραν ότι θα γίνουν ήρωες, ούτε ήταν αυτοσκοπός τους, όμως αγωνίστηκαν σε μια άνιση μάχη, που ενώ έμοιαζε ουτοπική, έφερε αποτέλεσμα.

Αλλά ας μου πει κάποιος, ποιος αγώνας για τους Έλληνες δεν ήταν ουτοπικός; Πάνω και πέρα από στατιστικές αναλύσεις και αριθμητικές ή τεχνικές και υλικές υπεροχές; Σήμερα έχουμε ένα τοπικό αγώνα στο νησί μας ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ. Ας μη θεωρήσει κάποιος ασέβεια τη σύγκριση, αναφέρομαι όμως στους αρκετούς συμπατριώτες μας που λένε: «γιατί δεν τα παρατάτε, οι αποφάσεις είναι παρμένες η πορεία είναι γνωστή».

Aν επισκεφτείς την Τήνο, για αυτοκίνητο – Rac S.A.

Απευθύνομαι λοιπόν σ’ αυτούς και λέω ΟΧΙ δεν τα παρατάμε, κανένας αγώνας δεν έχει προδιαγεγραμμένη έκβαση. Άλλωστε θα είναι τόσο άδικο για τον τόπο μας και τα παιδιά μας αν κάποιοι το βάλουν κάτω, ή αν κάποιοι έχουν την αντίληψη ότι πρέπει να κάνουν άλλοι τον αγώνα για αυτούς.

tinos-2

ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ λοιπόν, όπως η γενιά του Πολυτεχνείου, μαζί με τη νεολαία μας, με τα παιδιά μας, για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του, γιατί όλοι εμείς θα λογοδοτήσουμε στις επόμενες γενιές και κανείς μας δεν θα ήθελε πιστεύω, να είναι ένας από αυτούς που θα πρέπει να εξηγεί τι δεν έκανε… 

Πηγή: tinostoday.gr