Η Κίμωλος γεμίζει με υπαίθρια σινεμά!

June 8th, 2020 | by admin
Η Κίμωλος γεμίζει με υπαίθρια σινεμά!
Kimolos News
0

kimolos-2

Μπήκαμε στον Ιούνιο και το σινέ Καλησπερίτης ξεκινάει και φέτος προβολές για να ομορφύνει τα βράδια των κατοίκων και των επισκεπτών της Κιμώλου. Μπήκαμε αισίως στην έβδομη χρονιά προβολών και φτάσαμε ως εδώ χάρη στην δική σας συναίνεση και συμμετοχή.

kimolos-3

Το Κάστρο της Κιμώλου που βρίσκεται στην καρδιά του χωριού θα φιλοξενήσει και φέτος τις προβολές μας με απόλυτη συμμόρφωση στα  μέτρα ασφαλείας που απαιτούνται (αποστάσεις κ.λ.π.). Σημειώνουμε πως οι προβολές μας προσφέρονται δωρεάν σε όλους τους θεατές και φέτος προσθέτουμε μια ακόμα καινοτομία στην δράση μας. Καταργούμε τα πλαστικά ποτήρια νερού μιας χρήσης και θα προσφέρουμε πήλινα τασάκια στους καπνιστές.

kimolos-4

Ανακαλύψτε την Κίμωλο  με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο της Rac S.A.

kimolos-5

Σας καλούμε να πάρετε μέρος στις προβολές μας και ν’ απολαύσουμε μαγικές βραδιές κάτω από τον έναστρο ουρανού του ελληνικού καλοκαιριού.

kimolos-6

Οι προβολές μας ξεκινήσανε την Κυριακή 7 Ιουνίου και ώρα 21:30 μ.μ στον χώρο του Κάστρου με την ιστορική ταινία ‘’Συνοικία το όνειρο’’ που σκηνοθέτησε και πρωταγωνιστεί ο Αλέκος Αλεξανδράκης και την μουσική έγραψε ο Μίκης Θεοδωράκης.

kimolos-7

Πηγή: cyclades24.gr