Η καταιγίδα «Γηρυόνης» έφτασε στην Τήνο

November 25th, 2019 | by admin
Η καταιγίδα «Γηρυόνης» έφτασε στην Τήνο
Tinos News
0

Έφτασε και την Τήνο η καταιγίδα «Γηρυόνης» κατά διαστήματα υπάρχουν έντονες βροχοπτώσεις ενώ οι άνεμοι αγγίζουν τα οχτώ (8) μποφόρ (βλέπε και σχετικό απαγορευτικό απόπλου). Αξίζει να αναφέρουμε πως ήδη μέχρι αυτή την ώρα έχουν πέσει συνολικά στην πόλη της Τήνου κοντά στα είκοσι (20) χιλιοστά νερού.

Rac S.A. – Ασφάλεια και αξιοπιστία στον δρόμο.

Ανακοίνωση από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr) του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές, μέχρι το απόγευμα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και μέχρι τις βραδινές ώρες στα Δωδεκάνησα.

Άνεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 και τοπικά 8 με 9 μποφόρ. Βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.

Θερμοκρασία: Από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Πηγή: tinostoday.com