Η Τήνος αντιδρά στη διακοπή των δρομολογίων με Πειραιά και Σύρο

November 27th, 2019 | by admin
Η Τήνος αντιδρά στη διακοπή των δρομολογίων με Πειραιά και Σύρο
Tinos News
0

Άμεση ήταν η αντίδραση της Τήνου δια του δημάρχου της, Γιάννη Σιώτου αναφορικά με την μη σύνδεση του νησιού με το λιμάνι του Πειραιά μέχρι 02 Δεκεμβρίου και συνάμα την αποκοπή της Τήνου με την πρωτεύουσα των Κυκλάδων, την Σύρο.

Aν επισκεφτείς την Tήνο, για αυτοκίνητο – Rac S.A.

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ.

 Με την παρούσα θα ήθελα να εκφράσω την έντονη δυσαρέσκεια εμού αλλά και όλων των κατοίκων της Τήνου, μετά από την απόφαση της Blue Star, να διακόψει έκτακτα την διασύνδεση της Τήνου με το λιμάνι του Πειραιά αλλά και αυτό της Σύρου έως και την 2η Δεκεμβρίου.

Με μεγάλη μας έκπληξη πληροφορηθήκαμε αυτή την εξέλιξη που έχει ως συνέπεια την όξυνση των προβλημάτων μετακίνησης των κατοίκων κατά την χειμερινή περίοδο για ακόμα μια φορά.

Θέλουμε να τονίσουμε την ζωτικής σημασίας διασύνδεση με το λιμάνι της Ερμούπολης των κατοίκων μας λόγω της απαραίτητης μετακίνησης στο νησί για την εξυπηρέτηση από υπηρεσίες αλλά και για το νοσοκομείο, καθιστώντας επιβεβλημένη την μετακίνηση ασθενών και πολιτών σε καθημερινή βάση.

Πιστεύουμε ότι πρέπει να επανεξεταστεί η εν λόγω απόφαση της εταιρείας ώστε να επανέλθει η ομαλότητα στην διασύνδεση του νησιού τόσο με τον Πειραιά όσο και με την Σύρο.

Αναμένοντας τις άμεσες ενέργειές σας, ενσκήπτοντας σοβαρά στο πρόβλημα αυτό, είμαστε
στην διάθεσή σας για κάθε επιπρόσθετη πληροφορία.

Μετά Τιμής
Ο Δήμαρχος Τήνου
 
Πηγή: cyclades24.gr