Κίμωλος – Μπονάτσα

March 31st, 2020 | by admin
Κίμωλος – Μπονάτσα
Kimolos News
0

Η Κίμωλος είναι ιδανικός προορισμός για χαλαρές διακοπές, παράδεισος για όσους αγαπούν τις διαδρομές στη φύση, για όσους έχουν παιδιά, ρομαντικό ταίρι και θαλασσινή καρδιά.

kimolos-bonatsa_3

Η θάλασσα στην Κίμωλο είναι πανέμορφη και πεντακάθαρη ενώ η πληθώρα των παραλιών για όλα τα γούστα, θα αποζημιώσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Η παραλία Μπονάτσα είναι η δεύτερη από τις τρεις συνεχόμενες, μεγάλες σε έκταση παραλίες ενώ οι άλλες δύο είναι η Αλυκή και το Καλαμίτσι. Βρίσκεται στο νότιο τμήμα του νησιού, νοτιοδυτικά της Χώρας και σε απόσταση 4 περίπου χιλιομέτρων από αυτή. Είναι αρκετά μεγάλη σε μέγεθος, σχεδόν ενωμένη με την Αλυκή, με ψιλή άμμο και ρηχά πεντακάθαρα νερά αποτελώντας έτσι ιδανικό προορισμό για οικογένειες με μικρά παιδιά και ατελείωτες ώρες παιχνιδιού.

Rac S.A. – Ασφάλεια και αξιοπιστία στον δρόμο.

kimolos-bonatsa_4

Η θέση της στο νότιο τμήμα της Κιμώλου την καθιστά απάνεμη καθώς δεν επηρεάζεται από τους βόρειους ανέμους ενώ κατά μήκος της ακτής ένα πράσινο τοπίο ξεπροβάλλει με μεγάλα αρμυρίκια που θα σας προσφέρουν απλόχερα τη φυσική σκιά τους. Παράλληλα, στην γύρω περιοχή υπάρχουν αρκετά εστιατόρια αν επιθυμείτε να γευματίσετε μετά το μπάνιο σας. Η πρόσβαση στην παραλία είναι εύκολη μέσω του οδικού δικτύου που ενώνει τη χώρα με την περιοχή, με τα τελευταία μέτρα για την ακτή να γίνονται μέσω ενός βατού χωματόδρομου.

Πηγή: hellas-beach.gr