Κυκλάδες – Καιρός: Πάσχα στην καραντίνα με καλοκαιρινές θερμοκρασίες

April 14th, 2020 | by admin
Κυκλάδες – Καιρός: Πάσχα στην καραντίνα με καλοκαιρινές θερμοκρασίες
Milos News
0

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις δεν ευνοούν τις απαγορεύσεις  και τους περιορισμούς, ωστόσο, δεν υπάρχει διαφορετική επιλογή από τo να εφαρμόσουμε τα μέτρα και να συμβάλουμε ώστε να απομακρυνθεί τελείως ο κίνδυνος διασποράς του κορωνοϊού. Θα πρέπει να κάνουμε λίγο ακόμη υπομονή και από το Μάιο τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά.

Ήδη από τη Μεγάλη Δευτέρα ο καιρός στις Κυκλάδες παρουσιάζει βελτίωση με ηλιοφάνεια και άνοδο της θερμοκρασίας, ενώ τα ίδια φαινόμενα θα επικρατήσουν και τη Μεγάλη Τρίτη, καθώς ο υδράργυρος θα φτάσει έως και τους 20 βαθμούς το μεσημέρι.

Rac S.A. – Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην καλύτερη τιμή!

Μικρή μεταβολή του καιρού αναμένεται τη Μεγάλη Τετάρτη και τη Μεγάλη Πέμπτη, καθώς προβλέπονται νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας, οι Βόρειοι άνεμοι θα ενισχυθούν και θα φτάσουν τα 6 και τοπικά 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση και θα κυμανθεί από 13 έως 17 βαθμούς.

Με βάση τις προβλέψεις, η καλοκαιρία θα επιστρέψει από τη Μεγάλη Παρασκευή, καθώς οι άνεμοι θα υποχωρήσουν και δε θα ξεπεράσουν τα 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σκαρφαλώσει πάλι έως τους 20 βαθμούς.

Το Μεγάλο Σάββατο ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος, οι άνεμοι θα είναι ασθενείς Βορειοδυτικοί και δε θα περιορισθούν έως τα 2 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει ακόμη μεγαλύτερη άνοδο και θα κυμανθεί και θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς.

Αντίστοιχα καιρικά φαινόμενα θα επικρατήσουν και την Κυριακή του Πάσχα με ηλιοφάνεια και καλοκαιρινή θερμοκρασία που θα φτάσει τους 23 βαθμούς.

Πηγή: cyclades24.gr