Παιδιά απο τη Σύρο ταξίδεψαν για να ανταλλάξουν ευχητήριες κάρτες και δώρα με παιδιά στη Σίκινο

December 20th, 2019 | by admin
Παιδιά απο τη Σύρο ταξίδεψαν για να ανταλλάξουν ευχητήριες κάρτες και δώρα με παιδιά στη Σίκινο
Sikinos News
0

Καρφωμένη ανάμεσα στις συμπληγάδες της Ίου και της Φολέγανδρου, 7 ώρες με το πλοίο μακριά από την Σύρο, η μικρούλα Σίκινος των 200 κάτοικων συμπυκνώνει στα λίγα τετραγωνικά που της αναλογούν γοητεία άγονη και ισχυρή.

Χαμηλά ασβεστωμένα σπιτάκια, κτισμένα το ένα δίπλα σταλλο, παρτέρια με φλογέρα γεράνια και πυκνές φραγκοσυκιές. Φυσικά αντικρίζουμε και την κορυφή με τα σκαλιά που οδηγούν στο μοναστήρι της Χρυσοπηγης.

Ασφάλεια και αξιοπιστία στον δρόμο με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο της Rac S.A.
 

Ένα ανόθευτο νησί, όλα εκεί είναι πιο αγνά, πιο ζεστά, όλα διαφορετικά. Το πανέμορφο νεοκλασική κτίριο του παλιού σχολειού που δεσπόζει στην είσοδο της χώρας…παιδιά φωνούλες, 18 παιδιά φοιτούν σε αυτό….. προνήπιο ,νηπιαγωγείο, δημοτικό και γυμνάσιο με λυκειακες τάξεις, οι καθηγητές οι δάσκαλοι με αγάπη μεταλαμπαδεύουν τις γνώσεις τους στους μαθητές τους κάθε μέρα, κάθε λεπτό… με πολύ αγάπη.

sikinos-1

sikinos-3

Λίγες ημέρες πριν την γέννηση του Χριστού μας η αγάπη (που δεν έχει όρια), ταξίδεψε από την Σίκινο Σύρο και από την Σύρο στην Σίκινο. Ναι πολύ σωστά διαβάσατε.

Παιδιά ξέρετε τι σημαίνει; ζωή, όνειρα αισιοδοξία…περισσή αγάπη ,αγκαλιά…

Κατηχητική ομάδα Παμμέγιστων Ταξιαρχών και οι Μαθητές όλων των βαθμίδων των σχολειού της Σικίνου αντάλλαξαν ευχητήριες κάρτες και δώρα…από καρδιάς με πολύ αγάπη αυτή η πράξη τους ας γίνει σε όλους παράδειγμα προς μίμηση.

Τίποτα δεν μας κρατά σε απόσταση γεφυρώνουμε τις 7 ώρες ταξιδιού είμαστε παντού, είμαστε παιδιά. Με αγάπη τα παιδιά των 2 ομάδων.

Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.

Πηγή: cyclades24.gr