Πανηγυρικά τα Χριστούγεννα στη Μεγαλόχαρη Τήνου

December 27th, 2019 | by admin
Πανηγυρικά τα Χριστούγεννα στη Μεγαλόχαρη Τήνου
Tinos News
0

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου και Τήνου κ. Δωροθέου Β’ εορτάσθηκε με λαμπρότητα στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας η μεγάλη Δεσποτική Εορτή της Γεννήσεως του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, ιερουργούντος του Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς Νήσου Πρωτοπρεσβυτέρου Γεωργίου Φανερού και των Διακόνων του Πανιέρου Ναού, και με τη συμμέτοχη του Βουλευτού των Κυκλάδων κ. Φιλ. Φόρτωμα, του Δημάρχου Τήνου κ. Ι.Σιώτου, του Γενικού Γραμματέα της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος κ. Ευ. Βέρσαλη, του Λιμενάρχη Τήνου κ. Β. Αποστολοπούλου, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, μελών της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ, του Πολιτευτού των Κυκλάδων, επί τιμή Επιτρόπων του ΠΙΙΕΤ, Προέδρων και μελών Συλλόγων και Φορέων του νησιού και ευσεβών Χριστιανών, προσκυνητών και Τηνίων.

Rac S.A. – Ασφάλεια και αξιοπιστία στον δρόμο.

tinos-3

tinos-4

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος ανέγνωσε την Ποιμαντορική εγκύκλιο των Χριστουγέννων του Σεβ. κ. Δωροθέου και μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του σε όλους τους εορτάζοντες.

Τους ύμνους απέδωσαν οι χοροί των Ιεροψαλτών του Πανιέρου Ναού υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτη κ. Στυλ. Κοντακιώτη.

tinos-6

tinos-7

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας διενεμήθη ως ευλογία το εγκόλπιο ημερολόγιο 2020 της Ιεράς Μητροπόλεως το οποίο είναι αφιερωμένο στις Θεομητορικές Εικόνες της Πολυνήσου Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου.

tinos-2

Πηγή: tinostoday.gr