Συμμετοχή του TINOS FOOD PATHS στις εκδηλώσεις του Gastronomy Forum της HORECA 2020

February 19th, 2020 | by admin
Συμμετοχή του TINOS FOOD PATHS στις εκδηλώσεις του Gastronomy Forum της HORECA 2020
Tinos News
0

Η ομάδα του Tinos Food Paths είχε την χαρά και την τιμή να προσκληθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά από την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας, στην μεγάλη διοργάνωση της έκθεσης HORECA, την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2020.

Η πρόσκληση αφορούσε συμμετοχή του Tinos Food Paths στις εκδηλώσεις του GastronomyForum της έκθεσης HORECA, η οποία είναι η μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα για την τροφοδοσία, τον εξοπλισμό των ξενοδοχείων και των μονάδων μαζικής εστίασης.

Ο χρόνος που μας δόθηκε αξιοποιήθηκε σε τρεις κατευθύνσεις:

  • Αρχικά, μέσα από μια ολοκληρωμένη παρουσίαση προβάλαμε την ταυτότητα, το όραμα, τις αξίες και τις δράσεις του Tinos Food Paths.
  • Στην συνέχεια, μέσα από ζωντανή μαγειρική δράση προσφέραμε τοπικές γεύσεις στους παρευρισκόμενους.
  • Τέλος, με τηνιακά συσκευασμένα προϊόντα – που προσφέρανε τα τοπικά εργαστήρια/οικοτεχνίες – παρουσιάσαμε γεύσεις με πρώτες ύλες που παράγονται και μεταποιούνται στην Τήνο.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με την ανάλυση της ταυτότητας του Tinos Food Paths, ενώ τονίστηκαν οι αξίες μας: η Φιλοξενία, η Γαστρονομία, η Παράδοση και ο Πολιτισμός, η Συνεργασία, ο Εθελοντισμός και η Έμπνευση.

Η παρουσίαση έκλεισε με αναφορά στο όραμά μας και στους στόχους μας.

Παράλληλα μαγειρέψαμε χειροποίητες χυλοπίτες Τήνου συνοδευόμενες από λουκάνικο Τήνου με ντομάτα μαρμελάδας και μέλι.

Προσφέραμε κρύες γεύσεις από τοπικούς παραγωγούς όπως τηνιακό τυράκι, γραβιέρα Τήνου με κάπαρι και μαρμελάδα, καρίκι, λούζα, αγκινάρα και όλα αυτά συνοδευτήκαν από την τηνιακή μπύρα.

Οικονομικό αυτοκίνητο στην Rac S.A.
 
tinos-2

Το επιδόρπιο ήταν ένα νόστιμο και ιδιαίτερο σε εμφάνιση γαλακτομπούρεκο.

Κλείνοντας προσκαλέσαμε όλους τους παρευρισκόμενους, στην γιορτή του φετινούTinos Food Paths, στις 11 Μαΐου 2020 στο νησί μας.

Όλοι εμείς από την ομάδα του Tinos Food Paths θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Λέσχη Αρχιμαγείρων για την πρόσκληση.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης και όλους τους τηνιακούς παραγωγούς και μεταποιητές για τα προϊόντα που μας προσφέρανε και με τα οποία κεράσαμε τους παρευρισκόμενους.

Η στήριξή τους είναι πολύτιμη σε κάθε εκδήλωση του Tinos Food Paths.

ομάδα του Tinos Food Paths

Πηγή: cyclades24.gr