Τήνος, το πιο hot νησί των Κυκλάδων, σε περιμένει για να το ερωτευτείς

August 10th, 2020 | by admin
Τήνος, το πιο hot νησί των Κυκλάδων, σε περιμένει για να το ερωτευτείς
Tinos News
0

Αν υπάρχει ένα νησί που μπορεί να διατείνεται ότι έχει τα πάντα, τότε αυτή είναι η Τήνος. Ποικιλία στις παραλίες, συγκλονιστικό φαγητό, υπέροχα μαγαζιά για ποτό και διασκέδαση που θα ζήλευε και η Αθήνα, ινσταγκραμικά τοπία και άλλα πολλά που θα σε κάνουν να την ερωτευτείς από την πρώτη στιγμή που θα κατέβεις από το καράβι.

Εμείς, όπως έχεις καταλάβει, είμαστε ήδη ερωτευμένοι με την Τήνο και επειδή κάθε χρόνο εξελίσσεται όλο και περισσότερο αποφασίσαμε να σου προτείνουμε μερικά μέρη που πρέπει όπως και δήποτε να πας. Κάθε χωριό, κάθε γωνιά του, έχει και ένα ωραίο spot. 

Aν επισκεφτείς την Τήνο, για αυτοκίνητο – Rac S.A.

Παραλίες

Ρόχαρη

tinoss-2-panormos

Αν ψάχνεις παραλίες που ο χρόνος σταματάει, αράζεις στις αιώρες, παίζεις beach volley για ώρες ατελείωτες η Τήνος είναι ο προορισμός σου. Θυμάμαι ότι όταν πήγα πρώτη φορά σε αυτή την παραλία, την Ρόχαρη, στην βόρεια μεριά του νησιού είχα μαγευτεί από την απλότητά και την ατμόσφαιρά της. Όσο πέρναγε η ώρα μου μετέδιδε την ενέργειά της και πραγματικά  ίσως είχα μια από τις πιο όμορφες καλοκαιρινές μου βραδιές. Το μόνο που χρειάζεται είναι η καλή σου καλοκαιρινή διάθεση. Ίσως να μην την χρειάζεσαι και αυτή, γιατί θα στην φτιάξει η ατμόσφαιρα που αναδύει το μέρος.

Κολυμπήθρα

tinoss-2-kolimbithra

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην την ξέρεις. Είναι η πιο ινσταγκραμική παραλία του νησιού και ίσως όλων των Κυκλάδων. Όμως πέρα από τα νούμερα και την διάσημη πολυθρόνα, στην Μεγάλη Κολυμπήθρα θα συναντήσεις μια άγριας ομορφιάς θάλασσα, με το κύμα να σε προκαλεί να κάνεις surf, υπέροχες ομπρέλες μανιτάρια που μοιάζουν σαν συνέχεια του φυσικού τοπίου και μια καντίνα στην οποία θα βρεις τα απολύτως απαραίτητα. Σε αυτή την παραλία την διαφορά την κάνει η ατέλειωτη αμμουδιά, το άγριο τοπίο και η ομορφιά της φύσης. Αν δεν θυμάσαι την πολυθρόνα σίγουρα θα έχεις δει φωτογραφίες από το VW βανάκι που υπάρχει πάνω στον δρόμο.

Άλλες επιλογές για μπάνιο είναι η παραλία Καλύβια, ο Άγιος Φωκάς, η Παχιά Άμμος όπου ο δρόμος μέχρι εκεί είναι πολύ σαλιγκάρι, σταματάς σε μια μεταλλική πόρτα πριν φτάσεις στην ΔΕΗ, έχει επίσης κατάβαση αλλά είναι μία κούκλα και η Αγία Θάλασσα όπου κάνεις λίγο τον Indiana Jones και έχει ωραία βόλτα όπως κοιτάς την θάλασσα στα αριστερά. Επίσης πρέπει να πας στην Λιβάδα, με τις μεγάλες πέτρες που κατεβαίνουν από τον Βώλακα.

Πηγή: oneman.gr