Ταξίδι στην Φολέγανδρο! Πάρτε μια γεύση

December 16th, 2020 | by admin
Ταξίδι στην Φολέγανδρο! Πάρτε μια γεύση
Folegandros News
0

Όμορφη που είναι η Φολέγανδρος… μπορεί να θεωρείται ξερό-νήσι αλλά όχι δεν ένιωσα κάτι τέτοιο στα σοκάκια της χώρας.. Παντού γλάστρες με βασιλικούς νυχτολούλουδα και βουκαμβίλιες…σε σχέση με άλλα νησιά η διαμονή είναι λίγο ακριβή… αλλά για μένα αξίζει… Το μέρος είναι πολύ ξεχωριστό.

folegandros-2

folegandros-3

Για τις θαλασσινές σας εξορμήσεις υπάρχουν καραβάκια τα οποία επισκέπτονται αρκετές παραλίες φυσικής ομορφιάς όπου δεν υπάρχει πρόσβαση με το αυτοκίνητο… Οδικώς, για τις διαδρομές στο νησί, υπάρχει λεωφορείο που σας πάει σε αρκετές από τις παραλίες αλλά και γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων. Εμείς σας προτείνουμε την οικογενειακή παραλία Λιβάδι, η οποία βρίσκεται μόνο τέσσερα χιλιόμετρα μακριά από τη Χώρα και φυσικά το Κάτεργο, η οποία είναι η πιο όμορφη αλλά και συνάμα η πιο άγρια παραλία του νησιού!

folegandros-4

Aν επισκεφτείς την Φολέγανδρο, για αυτοκίνητο – Rac S.A

folegandros-6

folegandros-5

Η πανέμορφη Χώρα της θα σας μαγέψει με την γραφική, κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική της, τα υπέροχα εστιατόριά της τα οποία σερβίρουν παραδοσιακές νησιώτικες συνταγές και τέλος τα μπαράκια της όπου θα πιείτε το ποτό σας σε χαλαρούς παρεϊστικους ρυθμούς. Εάν δεν έχετε θέμα με τους στενούς δρόμους τους γκρεμούς και τα γαϊδουράκια που ίσως σας κόψουν για λίγα λεπτά την κυκλοφορία, είναι μια πολύ όμορφη εμπειρία να χρησιμοποιήσετε αυτό το μέσον!

folegandros-7

folegandros-9

folegandros-10

Καλό φαγητό και φυσικά μην ξεχάσετε την επίσκεψη στην παναγία με ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα που δεν έχει κάτι να ζηλέψει από άλλα μέρη….
Καλό σας ταξίδι!!!

folegandros-11

folegandros-12

Πηγή: misterevanstravelblog.com