Ύμνοι για Μήλο και Σέριφο από το ντοκιμαντέρ «My Greek Odyssey»

June 23rd, 2020 | by admin
Ύμνοι για Μήλο και Σέριφο από το ντοκιμαντέρ «My Greek Odyssey»
Milos News
0

Η Μήλος και η Σέριφος, μετά το εκτενές αφιέρωμα στο National Geographic Travaller Italia, είχαν την «τιμητική» τους και στο ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ «My Greek Odyssey» με ελληνικό τίτλο «Το Ταξίδι μου στην Ελλάδα» έπειτα από συνεργασία της εταιρίας παραγωγής με την MTC GROUP και τη συνδρομή των τοπικών Δήμων.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ την Κυριακή 14/6 ολοκληρώθηκε η προβολή του 2ου κύκλου της εκπομπής στο Cosmote History με αφιέρωμα στη Μήλο (Επεισόδιο 12), ενώ είχε προηγηθεί τη Κυριακή, 31/05 (Επεισόδιο 10) ένα επεισόδιο αφιερωμένο στη Σέριφο.

Ο 2ος κύκλος του «My Greek Odyssey» έχει ήδη προβληθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα της Αυστραλίας στο 7Network και είναι διαθέσιμος μέσω της πλατφόρμας του δικτύου 7plus και σημειώνει μεγάλη επιτυχία σε Αμερική, Καναδά, Αγγλία, Ιρλανδία, όπου προβάλλεται μέσω του Amazon Prime. Το My Greek Odyssey προβάλλεται σε πάνω από 100 χώρες, μεταξύ άλλων στη Ρωσία, την Ισπανία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Rac S.A. – Ασφάλεια και αξιοπιστία στον δρόμο.

Στις 21 Ιουνίου κάνει πρεμιέρα ο 3ος κύκλος επεισοδίων της εκπομπής στην Αυστραλία (7Network) και στην Αμερική, τον Καναδά, την Αγγλία, την Ιρλανδία και άλλες αγγλόφωνες χώρες (Amazon Prime), με το πρώτο επεισόδιο να είναι αφιερωμένο στην Αστυπάλαια.

Πηγή: newsbeast.gr